In ons sportpark, dat eveneens gelegen is aan de Van Doornelaan, achter de grote parking, kan men terecht voor een gezellige babbel bij een fris pintje. 
Voor verschillende van onze onderafdelingen is dit sportpark hun thuisbasis, en ze zijn daar dus regelmatig samen voor hobby, tornooien, lessen... enz.

Maar ons sportpark heeft meer te bieden, er is een zaal met volledig ingerichte keuken en daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden tot afhuren. Verhuren kan enkel aan DAF medewerkers of mensen die gerelateerd zijn aan DAF medewerkers zoals naaste familieleden.
Dit kan gaan van een simpele "drink" in het café gedeelte, tot het afhuren van de hele zaal met ingerichte keuken voor ongeveer 120 personen.
Uiteraard is het huren van deze zaak goedkoper als je lid bent van de personeelsvereniging.
We willen er wel op wijzen dat onderafdelingen die hier gehuisvest zijn ook hun mogelijkheden moeten krijgen tot het beoefenen van hun hobby als hieraan op dat moment noodzaak zou zijn.
Het afhuren van de sportaccommodaties zoals de tennisterreinen of voetbalveld is in principe niet mogelijk. De tennisterreinen zijn ook geen speelplaats voor kinderen!

Voor alle informatie omtrent het afhuren van deze locatie kan je voorlopig terecht bij Pauwels Toon, 0472 68 41 89. Door de Corona onzekerheid worden er in 2021 geen reservaties aangenomen.
Tel sportpark tijdens de openingsuren is 014/568.380

Men kan het Sportpark ook beperkt afhuren (2u), voor vb kleine bijeenkomsten of cursussen. In deze formule kan men van de keuken geen gebruik maken. De huurprijs is 35 € en wordt afgerekend met de sportpark uitbaatster. Vooraf reserveren is verplicht, toch dient men ook hier rekening te houden met het feit dat de onderafdelingen steeds voorrang hebben.

OOK NIET DAF MEDEWERKERS ZIJN VAN HARTE WELKOM IN ONS VERNIEUWDE SPORTPARK!

Openingsuren van het sportpark:
Voorlopig worden het sportpark uitgebaat tijdens de activiteiten door onze onderafdelingen.