NIEUW

drukknop
EP

 

Omgeving

Het Heijderbos is gelegen tegen Gennep, tussen Venlo en Nijmegen, en zeer eenvoudig om naartoe te rijden. (145 km vanuit DAF Trucks Vlaanderen)
In dit Center Parcs staat Fauna & Flora en Natuurbeheer hoog aangeschreven.
In de nabije omgeving liggen ook het Boxmeer, Burgers Zoo en de Kasteeltuinen van Arcen.
Lokale specialiteiten zijn paardrijden in de omgeving, huifkartochten en fietsarrangementen

PV-LIDKAART !
Vanaf 1 maart 2013 kan u met uw Daf bedrijfspas geen kortingen meer bekomen. Ieder PV-lid krijgt een PERSOONLIJKE pv-kaart toegestuurd.
OPGELET: Business kaartjes zoals Lunch Garden en aankoopflyers zoals Estee Lauder en Fashion Store blijven wel van toepassing!!!

DRUK OP DE HIERNAASTSTAANDE KNOP OM DE VOLLEDIGE KORTINGSLIJST VOOR DAF PV LEDEN!

EP ELECTRONICS TESSENDERLO
EP Electronics Tessenderlo is een waardige opvolger voor de Harense Smid. Naast mooie variabele kortingen zijn er ook regelmatige knalaanbiedingen. EP Electronics Tessenderlo aanvaard ook DAF Waardecheques en Ecocheques.

BRICO WESTERLO
Voortaan kunnen we voor onze klusbenodigdheden terecht bij BRICO Voortkapel (aan de carrefour) Op vertoon van uw PV Lidkaart krijgt u maar liefst 15% korting op het hele gamma met de gebruikelijke uitzonderingen zoals promo's, folderartikelen... enz.

PIZZAHUT Geel, Turnhout en Hasselt
Telkens weer grote acties vanuit deze drie PIZZAHUT filialen. Om up to date te blijven, lees onze mededelingsborden of breng zoals 1500 anderen je thuismailadres binnen bij uw personeelsvereniging

 

 


Het merendeel van onze deelnemers en bezoekers van Center Parcs hebben natuurlijk interesse in de zwemmogelijkheden.
Deze aqua mundo heeft maar liefst 3 kinder doebadjes maar ook voor de jeugd en volwassenen zijn er de traditionele glijbanen, de langste wildwaterbaan van Europa (130m), stroomversnellingen, golvenbad en om te relaxen ook nog het solarium.
Maar verder kan je in dit 5sterren zwembad al snorkelend op zoek gaan naar echte haaien en kennis maken met vele subtropische vissoorten, en misschien heeeeel misschien vind je ook wel het gezonken scheepswrak.

VOORJAARSUITSTAP

Momenteel zijn volop de voorbereidingen van onze zomeruitstap aan de gang. Als alles volgens plan verloopt dan trekken we zaterdag 26 april 2008 richting Nederland, namelijk Rotterdam.
Voor we zover zijn nemen we eerst een tussenstop in Zundert, waar we het Van Gogh museum bezoeken en waar we ook een Tas koffie drinken met een toepasselijk Van Gogh gebakje erbij.
Rond de middag arriveren we in Rotterdam waar we met de China boat de haven gaan bezoeken. Ondertussen krijgen we deskundige uitleg en... een lekkere Rotterdamse broodmaaltijd.
Eenmaal terug aan wal bezoeken we de bekende Euromast. De echte durvers kunnen op een hoogte van 185 meter genieten van een prachtig panorama.
Eenmaal thuis wacht er nog een uitgebreide warme maaltijd.
Er worden voor deze dag twee bussen ingelegd en dus stoppen de inschrijvingen bij 100 deelnemers.
China Boat